Troostdoosjes

 

'Wanneer iemand van wie je houdt een herinnering wordt, dan wordt de herinnering een schat.'

 

Samen met goudsmid Jasmien van Atelier Rebellée ontwerpen we sinds 2021 onze Troostdoosjes.

Steeds meer mensen willen de herinnering aan een geliefde vastleggen in een koesterjuweel. Dit kan bijvoorbeeld een sieraad zijn met asse van een overledene, een vingerprint-of herinneringsjuweel,

Bij Atelier Rebellée kan je kiezen uit een heel aantal modellen, of je kan zelf iets ontwerpen. Je krijgt steeds een handgemaakt juweel, met zorg ontworpen en uitgevoerd in duurzame materialen.

Omdat we het belangrijk vinden dat je schat liefdevol omringd wordt, stellen we op basis van jouw wensen, dromen en herinneringen een persoonlijk Troostdoosje samen. 

Het houten Troostdoosje bevat een handgeschreven brief, een 'rouwroutekaart' en nog veel meer warme items die troost kunnen bieden in tijden van gemis. Voor de binnenkant van het doosje schrijven we een persoonlijk gedicht, zodat de herinnering aan je geliefde meteen in het oog springt wanneer je je doosje hebt geopend.

Je kan het Troostdoosje aankopen voor jezelf, of als rouwgeschenk voor een ander. Een deel van de opbrengst gaat naar onze VZW.

Wil je meer info over het Troostdoosje of wil je een doosje bestellen?

Neem een kijkje op

http://juwelenontwerpster.be/rouwjuwelen.html